
5 تا از بهترین کیف پول های تحت وب - کیف پول دیجیتال
پیش گفتار
در مقاله انواع کیف پول های دیجیتال، به تفاوت ها و ویژگی های هرکدام از کیف پول ها پرداختیم. اگر این مقاله را مطالعه میکنید، بنابراین از پیش با این تفاوت ها آشنایی دارید و انتخاب کرده اید که برای فعالیت خود، از یک کیف پول تحت وب استفاده کنید.
همانطور که میدانید، کیف پول های تحت وب، از بیشترین سرعت و همچنین کمترین امنیت برخوردار هستند و بیشتر مختص افرادی است که مایل به معامله های روزانه و با سرعت عمل بالا هستند، اما به هرجهت توصیه میکنم از کیف پول های تحت وب برای ذخیره تمام دارایی های خود استفاده نکنید.
در ادامه به معرفی بهترین و کاربردی ترین کیف پول های وب میپردازیم.
1- کیف پول متامسک MetaMask
متامسک یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین کیف پول های حال حاضر است که از سال 2016 فعالیت خودرا به شکل افزونه کروم Chrome شروع کرده و در نهایت در سال 2020 نسخه های اندروید و ios را برای موبایل منتشر کرد.
متامسک دارای بزرگترین پایگاه کاربری است. اکثر برنامه هایی که از فناوری Web 3.0 استفاده میکنند، تنها از متامسک پشتیبانی میکنند. اگرچه برنامه هایی با پایگاه کاربری بزرگ تر، از کیف پول های متعددی پشتیبانی میکنند، بااین حال هنوز هم متامسک را به عنوان برجسته ترین و اولین گزینه برای کاربران فهرست میکنند.
در ادامه به برخی از نقاط قوت و ضعف این کیف پول میپردازیم :
نقاط قوت
1- سرعت و سهولت در کار که مبتدیان را به چالش نمیکشد
2- بدون نیاز به احراز هویت پیجیده و گرفتن اطلاعات شخصی
3- قابلیت داشتن چند کیف پول در یک برنامه
4- از تمام توکن های غیر مثلی"NFT" و چندین بلاکچین پشتیبانی میکند.
نقاط ضعف
1- بیتکوین را پشتیبانی نمیکند
2- قابلیت تنظیم مجدد رمز عبور ندارد
3- پشتیبانی فنی آن محدود است.
2- کیف پول مای اتر MyEther Wallet
کیف پول مای اتر MyEther، در سال 2015 فعالیت خودش را شروع کرد. در حال حاضر افزونه وب و نسخه موبایل برای این کیف پول موجود است، همانطور که از اسمش پیداست یک کیف پول بر پایه شبکه اتریوم و توکن های اتریوم میباشد، در واقع این کیف پول خود را به عنوان کیف پول اصلی شبکه اتریوم معرفی میکند. در زیر برخی نقاط قوت و ضعف آن را بیان میکنیم.
نقاط قوت
1- ذخیره، ارسال و دریافت طیف وسیعی از دارایی های رمز نگاری مبتنی بر اتریوم
2- مدیریت NFT ها در رابط کیف پول
3- تعامل با برنامه های غیر متمرکز (Dapps)
نقاط ضعف
1- تنها از بلاکچین اتریوم و توکن های اتریوم پشتیبانی میکند
2- کاربران مای اتر MyEther Wallet بارها هدف حملات کلاهبرداری قرار گرفته اند.
3- کیف پول کوین بیس CoinBase
کیف پول کوین بیس CoinBase Wallet به علت سهولت در استفاده، یکی از بهترین گزینه ها برای کاربران مبتدی میباشد، که به شکل افزونه وب و نسخه های موبایل برای اندروید و ios قابل دسترسی است. این کیف پول بیش از 44000 دارایی رمزنگاری شده را پشتیبانی میکند و همچنین کارمزد نسبتا کمی را ارائه میدهد، خدمات مشتریان به شکل مرکز راهنمایی، تماس تلفنی و چت آنلاین صورت میگیرد. در حال حاضر کوین بیس Coinbase از شبکه های بیت کوین، لایتکوین LightCoin، اتریوم Ethereum، زنجیره هوشمند بایننس Binance ، دوج کوین DogeCoin، استلار Stlar، شبکه ریپل Ripple و ... پشتیبانی میکند. تا الان گزارشی مبنی بر هک یا کلاهبرداری برای کاربران این کیف پول صورت نگرفته، که این امر موجب محبوبیت بیشتر این کیف پول میشود. در زیر برخی از نقاط قوت و نقاط ضعف این کیف پول را بررسی میکنیم.
نقاط قوت
1- پشتیبانی بیش از 44000 رمز ارز
2- کارمزد معاملات قابل تنظیم
3- امنیت بالا
4- سهولت در استفاده
5- دسترسی به برنامه های غیرمتمرکز (DApps) در چند بلاکچین
نقاط ضعف
1- متن باز نیست
4- کیف پول مس Math Wallet
یکی دیگر از کیف پول های محبوب و کاربردی در لیستی که آماده کرده ایم، کیف پول مس (math wallet) است که در نسخه های افزونه وب، موبایل و دسکتاپ موجود است و با کیف پول های سخت افزاری سازگار است. این کیف پول که از امنیت نسبتا بالایی برخوردار است بیش از 3000 توکن و 70 بلاکچین را پشتیبانی میکند. این کیف پول از سال 2017 شروع به فعالیت کرده و تاکنون محبوبیت بالایی رو برای خود رقم زده است.
سخن پایانی
در این مقاله از عصر متاورس به معرفی بهترین و کاربردی ترین کیف پول های تحت وب برای ذخیره انواع دارایی های دیجیتالی پرداختیم. همچنین میتوانید بخوانید :
بهترین کیف پول های سخت افزاری
بهترین کیف پول های موبایل
بهترین کیف پول های دسکتاپ
در آخر میتوانید تجربیات یا سؤالات خودرا در بخش نظرات با گروه عصر متاورس و دیگر کاربران سایت به اشتراک بگذارید و با عضویت در خبرنامه ما در پایین صفحه، از آخرین اخبار متاورس و بلاکچین آگاه شوید.
0 نظر ثبت شده !
نظرات خود را با ما در میان بگذارید